Gina Hillestad Lystrup – Håpe og tro

På alle digitale platformer

Klikk på lenkene under for å høre!

«De siste 9 årene har jeg jobbet på Heggeli barnehjem, i Kirkens Bymisjons barneverntiltak. Og i februar skrev jeg en sang til de barna som bor, har bodd, eller skal bo hos oss der.

Takk til mine ledere Heidi og Lena for oppfordringen! («Gina, kan ikke du lage en sang til fagdagen vår om Kirkens Bymisjons verdier, og om barna våre?»)

Takk også til Anders som spontant hjalp meg å spille den inn, og for nydelig gitarkamuflering av min velmente ukulelespilling – og takk til Terje og TerjeB Production for mastring og strømmefiksing! 🤗💛

Som mor til to ukritiske rytmebokser vet jeg jo at det å ha en sang på strømmetjenester ikke er noe kvalitetsstempel i seg selv – men jeg er litt stolt likevel! ☺️ Så, hvis du også vil ha en pause fra Crazy Frog, lytt gjerne til denne låta altså. En kjærlighetserklæring fra meg, til alle de barna som er født med stein i skoene, og som bor en stund på vårt kjære Heggeli barnehjem, eller andre barnehjem eller ungdomshjem. 💗

Og som så gjerne bare vil være bra 💗»
Gina Hillestad Lystrup

Gina Hillestad Lystrup – tekst / musikk, vokal, ukulele
Anders Rønningen – gitar, opptak, mix

Mastering – Terje Baugerød
Digital release by TerjeB Production

Label no: HZ7-024

RELEASE DATE: 17. mars 2023