Anders Rønningen – Sirkelsanger (Album)

On all digital platforms

Click on links below to listen!

«SIRKELSANGER er 17 enkle melodier som opp gjennom de siste årene har dukket opp på pianoet mitt hjemme. Der har de sirklet rundt stemninger og følelser uten å bry seg særlig om sjanger eller form eller originalitet for den saks skyld.
Jeg følte en viss omsorg for dem, og tok de med for å møte det fantastiske flygelet i Ris kirke en oktobernatt i 2022. Der var det også mikrofoner som fanget lyden og brakte dem inn i datamaskinen min.
Terje Baugerød har så fikset og ordnet og mastret, og så er de altså her…»
© Anders Rønningen 2022

Anders Rønningen – composition, arrangement, performance, recording
Mix & mastering – Terje Baugerød

Digital release by TerjeB Production

Label no: HZ7-023

RELEASE DATE: 1. december 2022