Konserter i Ris kirke fremover

Velkommen til konsert i vakre Ris kirke!
(Denne siden blir løpende oppdatert. Scroll nedover siden for full oversikt.)

facebook.com/musikkiris

—————————————————

Onsdag 8. juni kl. 20.00
Nytt flygel i Ris kirke!

Terje Baugerød, flygel

I ren lykke og inspirasjon over kirkens nye fantastiske Steinway D flygel, inviterer Terje Baugerød til konsert hvor han spiller forskjellige klassiske stykker, i tillegg til å improvisere og forske på flygelets og kirkens fantastiske klanger!
Fri entre!

—————–

Mandag 13. juni kl. 19.00
Sangverket – «Trekløver – sanger om vår og sommer«

Sangverket
Dirigent – Inger Uberg
Piano – Andreas Løken Taklo
Fiolin – Oda Habbestad

Med en knallsterk, men ikke så tallrik herregruppe, har koret denne våren konsentrert seg om kormusikk skrevet for tre stemmer. Konserten Trekløver er viet til de flotteste arrangementene som er skrevet for trestemmig kor. Sangverket byr på folketoner fra bl.a. Ungarn og Ukraina, romantiske jazz-ballader, festmusikk fra Henrik den åttendes hoff og vårmusikk av selveste Ludwig van Beethoven.

Servering av kaffe og kaker.
Billetter kjøpes ved inngangen:
Voksne: 150 kr
Barn og studenter: halv pris.

—————–

Onsdag 15. juni kl. 19.00
Jubileumskonsert – Ris kirkes orgel feirer 10 år!

Terje Baugerød, orgel

Det fantastiske orgelet i Ris kirke ble innviet 30. januar 2011.
På grunn av nedstengningen under pandemien ble jubileumsmarkeringen først utsatt til januar 2022. Da det på nytt ble strammet inn i desember 2021 valgte vi å utsette orgeljubileet og slå det sammen med Ris kirkes 90-års jubileum.

På denne konserten spiller organisten i Ris kirke, Terje Baugerød, noen av de fineste, flotteste, mest kjente og mest dramatiske orgelstykkene som finnes. Vi får også en listen smakebit av Ris kirkes nye konsertflygel.

Program:

Beethoven – 1. sats fra Sonate Pathetique (flygel)

Bach – Toccata & Fuge d-moll
Handel – Arrival of the Queen of Sheba
Duruflé – Fuge over klokkene i katedralen i Soissons
Boëllmann – Suite gothique
Franck – Prelude, fugue & variations
Widor – Toccata fra 5. symfony

Fri entré

—————————————————