Klassisk Julekonsert 2018 med Hege Gustava Tjønn & Terje Baugerød

Søndag 2. desember kl. 18.00 blir det julekonsert i Ris kirke med klassisk musikk av ypperste klasse med Hege Gustava Tjønn Ludwig og Terje Baugerød.

Hege Gustava Tjønn er en norsk operasanger bosatt i Wien. Hun har operascener over hele Europa som arbeidsplass. (Se mer omfattende biografi under bildet.)

Liv Gunhild Tandberg er i likhet med Hege Gustava utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole i Oslo.

Helena Maria Falk Botolfsen er en av våre dyktigste og mest allsidige unge fiolinister. Hun er utdannet i Oslo og Stockholm og bor og jobber for tiden i Los Angeles.

Terje Baugerød er kantor i Ris kirke, ved siden av omfattende virksomhet som musiker, produsent og komponist / arrangør.

Det er mulig å forhåndskjøpe billetter.

Klikk her for å sende en epost med navn, adresse, mobilnr og antall billetter som bestilles. Etter bestilling mottas en pdf-fil med billettene samt faktura for betaling av billettene. Billettene er gyldige når faktura er betalt.


Hege Gustava Tjønn er født og oppvokst i Norge. Hun studerte Vokalpedagogikk ved Østlandets Musikkonservatorium, Solosang  ved Norges Musikkhøgskole og Operasang ved Statens Operahøgskole i Oslo. Direkte etter sitt diplomstudium ble hun engasjert i Tyskland. I 1997 ble hun tildelt 1. Pris ved Leyla Gencer Internasjonale Sangkonkurranse i Istanbul og prisen som beste norske sanger i Dronning Sonja Konkurransen i Oslo.

Hun bodde i Tyskland (Stralsund, Berlin, Darmstadt) fram til 2004 og sang Opera, Operette, Musical, Lied og Kirkemusikk både som fast ansatt og freelance solist i inn- og utland, før hun giftet seg med den østerrikske skuespilleren Walter Ludwig og flyttet til Østerrike.

I Østerrike har hun vært gjestesolist ved Tiroler Landestheater Innsbruck fra 1999 og ansatt som solist i Salzburg fra 2005 fram til sommeren 2009, da hun bosatte seg i Wien med sin familie. I Wien har hun vært å se i produksjoner ved Theater Baden, i Neue Oper Wien og  i Wiener Burgtheater, dessuten har hun sunget tallrike konserter, bl.a. i Musikverein und Wiener Konzerthaus. Hun har et stort kirkemusikalsk repertoar i alle stilarter og har vært solist i verker av komponister fra Barokk til moderne tid. Hun har sunget sopranpartiet i Requiem av Lloyd Webber og i Carmina Burana av Orff og gestaltet solokonserter i tallrike kirker. Hege Gustava Tjønn arbeider som freelance sangerinne i Europa (Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Spania, Sveits, Holland, Tyskland og  Østerrike), USA, Canada og Asia.

 © Terje Baugerød 2018